Draadloos Internet (WiFi)

Posten op Insta of Facebook

Lekker draadloos internetten

Natuurlijk heeft u over de gehele camping beschikking over WiFi. Ons draadloos netwerk is in 2019 volledig vernieuwd. Let er wel op dat wij zogenaamd ‘camping WiFi’ aanbieden en dat deze niet geschikt is om hele films te downloaden of HD livestreams te kijken. Maar uw vakantiefoto’s delen via WhatsApp, Facebook, Insta of andere Social Media lukt prima!

Vraag meerdere WiFi vouchers aan

U ontvangst bij aankomst 1 WiFi voucher GRATIS. Op deze voucher staat een (persoonlijk) wachtwoord en het aantal dagen dat de voucher gebruikt kan worden. De vouchers zijn beschikbaar voor één apparaat. Tegen betaling kunt u bij de receptie een 2e, 3e of meerdere WiFi vouchers aanschaffen. Op deze vouchers staan een (persoonlijke) wachtwoorden en het aantal dagen dat de voucher gebruikt kan worden. Heeft u vragen over de WiFi? Neem contact op met onze receptie, wij helpen u graag!

Draadloos internetten

Hoe werkt het draadloos internet?

U ontvangst bij aankomst 1 WiFi voucher GRATIS. Op deze voucher staat een (persoonlijk) wachtwoord en het aantal dagen dat de voucher gebruikt kan worden. De vouchers zijn beschikbaar voor één apparaat.

Wilt u op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik maken van WiFi, dan dient u meerdere vouchers aan te schaffen.

WiFi op de Camping De Somerense Vennen

  • 1 dag: € 3
  • 3 dagen: € 7,5
  • 7 dagen € 12,50