Kindersanitair bij de Somerense Vennen

Beestachtig leuk!

Plons in het water en ontdek de bosdieren

Bij camping de Somerense Vennen richten we ons op het bieden van een geweldige vakantie-ervaring voor alle gezinsleden, inclusief de kleintjes! We zijn er trots op dat we gethematiseerd kindersanitair aanbieden op onze camping, waarin het bos en de dieren centraal staan.

Kindersanitairruimte de Somerense Vennen

Onze kindersanitairruimte is uitgerust met verschillende wasbakken op hoogte, zodat uw kinderen gemakkelijk hun handen kunnen wassen. Daarnaast hebben we ook speciale kinderbadjes en douches waarbij de verzorger lager kan staan om het douchen voor zowel ouder als kind gemakkelijker te maken.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook gethematiseerde toiletten die zijn ontworpen om uw kinderen aan te moedigen om op een leuke en interactieve manier gebruik te maken van het toilet. Zo wordt het verschonen toch een feestje voor zowel u als uw kinderen.

Hygiënische omgeving voor uw kinderen

Bij Camping de Somerense Vennen begrijpen we hoe belangrijk het is om een ​​veilige en hygiënische omgeving te bieden voor uw kinderen. Ons kindersanitair is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen, terwijl we er ook voor zorgen dat het een leuke en avontuurlijke ervaring is.

Kom en ontdek ons ​​gethematiseerd kindersanitair op onze camping in Someren en beleef samen met uw kinderen een onvergetelijke vakantie tussen de dieren in het bos!