Restaurant & terras

Lekker eten & drinken

Restaurant "In de Vennen"

De Brabantse gastvrijheid zal voor u een begrip zijn na een bezoek bij ons in het restaurant. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de seizoenen. Een bezoek aan het restaurant is mooi te combineren met een wandeling in de bossen, om heerlijk te genieten bij het warme haardvuur en een heerlijk drankje, hapje, lunch of diner.

Bezoek onze overheerlijke  “WILD AVONDEN
Zaterdag      27     november
Zondag         28     november
Vrijdag            3       december
Zaterdag        4       december
Vrijdag          10       december
Zaterdag       11       december

Aanvang onbeperkt genieten: 16.30 uur
Prijs: € 45,00 p.p. (excl. drank)
Graag reserveren 0492-331216 of 331235
info@somerensevennen.nl

Download menukaart

Openingstijden restaurant:
Zaterdag 16.30u tot 20.00u
Zondag    11.00u tot 20.00u

Tafeltje Reserveren

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving? Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Restaurant “In de Vennen” kan het allemaal. Hier kunt u terecht voor een ontspannend moment, wat drinken en wat eten in een aangename omgeving. Overheerlijke gerechten gemaakt door onze chef-kok. Bekijk de openingstijden van ons restaurant. 

Camping De Somerense Vennen

We hebben nog veel meer...

Restaurant Wildavonden

Wist je trouwens dat we regelmatig thema-avonden hebben in het restaurant? Onze chef-kok maakt overheerlijke seizoensgerechten. In de wintertijd kunt U genieten van onze heerlijke Wildavonden. Reserveer tijdig 

Lees meer

Kinder speelparadijs Binnenspeeltuin

Lekker spelen in onze overdekte speeltuin?  Ook wanneer het weer een keertje tegen zit kunnen de kinderen lekker spelen in het indoor speelparadijs

Lees meer

Restaurant “In de Vennen”

Bent u benieuwd welke overheerlijke gerechten onze chef-kok voor u kan bereiden? Hier vindt u alle mogelijkheden. U kunt bij ons á la carte bestellen, daarnaast hebben we een “Kinderkaart” voor onze jongste gasten. 

Voor een heerlijk menu of drankje

En heeft u speciale (dieet)wensen of allergieën? Laat het ons weten en we proberen daar zo goed mogelijk rekening mee te houden. 

Wilt u graag zeker zijn van een tafeltje of heeft u speciale wensen? 
Wij raden u aan om te reserveren. We zien u graag in ons mooie restaurant “In de Vennen”

Snackbar

Onze snackbar

Voor een snelle hap is bij het restaurant een snackbar aanwezig met een ruim aanbod frietjes (denk ook maar eens aan ons overheerlijke vennengras) snacks, verpakt ijs.

Telefoonnummer: 0492 331235
Email-adres: restaurant@somerensevennen.nl