Animatie

Altijd wat te beleven

Kom je bij ons spelen?

Er is altijd wat te beleven op Camping De Somerense Vennen. Het animatieteam op de camping biedt vermaak voor jonge en volwassen campinggasten. Er is toch niks mooier dan een glimlach van uw kind! Bij ons is het iedere dag een feestje. Het animatieteam is dagelijks aanwezig tijdens reguliere schoolvakanties.

Bekijk Animatieprogramma

Het animatieteam is aanwezig op:
30/03 – 01/04    Paasweekend
20/04 – 05/05    Meivakantie
08/05 – 12/05     Hemelvaart
18/05 – 20/05     Pinksteren
06/07 – 01/09     Zomer vakantie

Super leuke activiteiten

Vanaf 10 uur ’s ochtends is de Kidsclub (miniclub, kinderclub) geopend en kunnen de kinderen afhankelijk van het recreatieprogramma allerlei leuke activiteiten ondernemen. Elke dag zal onvergetelijk zijn!

Knutselen, speurtochten & spelletjes

Camping De Somerense Vennen heeft de beschikking over een super leuk animatie team. Het animatie team heeft een zeer gevarieerd programma en gaan leuke activiteiten ondernemen o.a.: knutselen, beautysalon, speurtochten, spelletjes, theater voor onze jongste gasten tot, darten, mini disco, Disney parade, disco zwemmen en nog veel meer…

Altijd wat te beleven

Natuurlijk valt er op de Camping “De Somerense Vennen” altijd wel wat te beleven. Van zwemmen in het binnenzwembad, spelen in de overdekte speeltuin “Het Zandkasteel” met alles er op en eraan, springkussens, een speeltuin zowel binnen als buiten en nog veel meer! Vervelen doe je dus zeker niet! Wij hebben sinds kort ook een heel mooi “Kinderspeelparadijs” een binnenspeeltuin met heel veel mogelijkheden, handig voor als het weer wat minder is.