Kamperen

Kamperen bij

Camping De Somerense Vennen

Kamperen met uw eigen tent of caravan? Wij beschikken over  Standaard & Comfort kampeerplaatsen. Onze camping beschikt over een verwarmd sanitair gebouw en voor  kinderen een prachtig verwarmd kindersanitair. Kinderen kunnen in een geweldige boskamer douchen of in (baby)bad. Zelfs de toiletten zijn aangepast voor kinderen!

Comfortplaatsen

  • 10 & 16 ampère elektra
  • Eigen waterkraan
  • Afvoer op eigen plaats
  • 1 auto bij kampeerplaats
  • Ruime plaatsen

Standaardplaatsen

  • 6 ampère elektra
  • 1 auto bij kampeerplaats
  • Ruime plaatsen

Kamperen op Familiecamping De Somerense Vennen

Camping de Somerense Vennen (Noord-Brabant) geeft u alle ruimte om van de rust te genieten in een bosrijke omgeving. Uw eigen kampeerplek in het geurige en kleurige groen. Als u even het alledaagse wilt vergeten en comfortabel wilt ontspannen in de natuur dan verdient u de kwaliteit van de Somerense Vennen.

Prachtige ligging & uitstekende voorzieningen

De prachtige ligging midden in de bossen en de uitstekende voorzieningen op de camping zijn zeker een bezoekje waard. De diverse activiteiten en de ruimte voor avontuur en natuur zijn de echte kwaliteiten die u hier kunt vinden. Een mooie kindvriendelijke familiecamping om te kamperen met veel voorzieningen voor de kleine kinderen. Wilt u op vakantie op een camping maar de luxe van een vakantiehuisje? Wij beschikken over diverse verschillende chalets.

Faciliteiten camping

Er is een douche en toilet voor mindervaliden beschikbaar. Voorziening voor het legen van een chemisch toilet is aanwezig. Tevens is er mogelijkheid om uw was te doen en te drogen.

We beschikken over een eigen Restaurant “In de Vennen” met buitenterras, een binnenzwembad, Binnenspeeltuin Kinder Speelparadijs, Buiten speeltuin, Indoor zandbak & Speeltuin “Het Zandkasteel”, Sportvelden en Animatie. Afgezien van de vele mogelijkheden en de prachtige ligging midden in de natuur, kunt u hier optimaal genieten van uw rust.