Standaardplaatsen

  • 6 ampère elektra
  • 1 auto bij kampeerplaats
  • Ruime plaatsen

Overnacht op onze

kampeerplaatsen

Op vakantie met eigen tent, caravan of camper? Geniet met uw kinderen van alle ruimte en rust op de Somerense Vennen. De standaardplaatsen bij de Somerense Vennen zijn ruim en bieden u een aantal voorzieningen. Deze plaatsen zijn dicht bij de faciliteiten op de camping gelegen.

Kenmerken

Sanitaire voorzieningen op loopafstand
Dicht bij de comfort kampeerplaatsen bevinden zich de verwarmde sanitaire voorzieningen. U vindt hier water, (invalide)toiletten en douches. Speciaal voor de kinderen is er een prachtig verwarmd kinder sanitair, uw kinderen kunnen hier douchen of badderen in de boskamer.

Broodjes service
’s Ochtends ontbijten met vers afgebakken broodjes? Dit is mogelijk, de Somerense Vennen verzorgt voor u de broodjes. Let op, deze service wordt enkel geboden tijdens de bouwvakvakantie.

WiFi
U ontvangst bij aankomst 1 WiFi voucher. Op deze voucher staat een (persoonlijk) wachtwoord en het aantal dagen dat de voucher gebruikt kan worden. De vouchers zijn beschikbaar voor één apparaat. Wilt u op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik maken van WiFi, dan dient u meerdere vouchers aan te schaffen.

TV aansluiting
Om gebruik te kunnen maken van het vernieuwde CAI netwerk van Camping de Somerense Vennen dient u te beschikken over een TV of ontvanger die geschikt is voor ontvangst van digitale (DVB-C) signalen, uw tv of ontvanger dient hiervoor Ziggo gecertificeerd te zijn. Verder is het van belang dat u een goede coax kabel gebruikt om uw tv of ontvanger aan te sluiten op het CAI netwerk van het park. Als uw TV niet geschikt is voor ontvangst van digitale DVB-C signalen zijn er bij de receptie ontvangers te koop die al ingesteld zijn voor gebruik op het park. Uw TV dient wel minimaal één HDMI aansluiting te hebben.

Online boeken