Binnenspeeltuin
Kinder Speelparadijs

Avontuur & Speelplezier

Indoor Speeltuin
De Somerense Vennen

Een indoor speelparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

Binnenspeeltuin Someren

Ook op een regenachtige dag kunnen de kinderen (en ouders) genieten en spelen op onze camping. Naast de overdekte binnenspeeltuin en Zandkasteel kunt u gebruik maken van onze binnenspeeltuin! Alle campinggasten én kinderen hebben natuurlijk GRATIS toegang!
Het kinder speelparadijs is ook toegankelijk voor niet campinggasten ouders/ verzorgers en kinderen tot 1 jaar zijn gratis U betaalt dus alleen per kind € 4,00 entree.

Openingstijden Kinder Speelparadijs (geopend vanaf 29 maart)

Openingstijden:
Maandag:     10.00 – 17.00
Dinsdag:       10.00 – 17.00
Woensdag:   10.00 – 17.00
Donderdag:  10.00 – 17.00
Vrijdag:         10.00 – 17.00
Zaterdag:      10.00 – 17.00
Zondag:         10.00 – 17.00

Let op: wij houden ons het recht om af te wijken van de openings- en sluitingstijden.

Klauteren in de speelrekken, glijden van de glijbaan, stapauto’s waarmee je kan racen door een parcours! Huizen of torens bouwen van grote legostenen, freerunnen op een korte racebaan, je onderdompelen in de ballenbak en je laten verrassen door een ballen douche, eigenlijk te veel om op te noemen. Aan de allerkleintjes is ook gedacht, daarvoor hebben we een baby zone!

Baby Zone

De Baby Zone is een leuke en veilige ruimte waar baby’s kunnen spelen, bewegen en ontdekken. Een omheind speelgedeelte waar ze kunnen glijden, klimmen en klauteren.

Ballenbak

Hebben jullie de ballen in de gleuf gestopt? Dan tellen we af: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ………. durven jullie eronder te staan?

Stapauto’s

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Lekker rond racen op de stapauto’s.Benzine op? Ga naar het tankstation en vullen maar!

Bouwstenen

Bouw je eigen huis of een hele hogen toren met de bouwstenen in het speelparadijs. Wie bouwt de hoogste toren?

10-rittenkaart binnenspeeltuin

Koop een 10-rittenkaart en profiteer van 10 halen is 9 betalen! Laat bij ieder bezoek de 10-ritten spaarkaart afstempelen. Extra leuk: deze spaarkaart is niet persoonsgebonden. 10 rittenkaart verkrijgbaar bij de bar. Prijs € 36,- per kaart

Vier je verjaardag in de binnenspeeltuin

Iemand jarig? Vier je kinderfeestje bij Camping De Somerense Vennen. We hebben een prachtige binnenspeeltuin: Kinder Speelparadijs. Combineer de binnenspeeltuin met een plons in het binnenzwembad! Uitgespeeld? Wij bieden ranja en iets lekkers! Aan het einde van de dag krijgen de kids lekkere plunder frietjes met minisnacks!
En een cadeautje voor de jarige.