Camping Brabant

Kamperen in Noord-Brabant

Regio Eindhoven

Samen met de kinderen op vakantie in Brabant. Ontspannen in een groene oase, waarbij alle ruimte een goede pijler is van een geweldige vakantie. Ga lekker zwemmen, spelen, wandelen of fietsen op de camping of in de omgeving van Someren.

Kindercamping met verschillende speeltuinen

Onze camping is uitermate geschikt voor kinderen. De camping heeft een grote buitenspeeltuin, kleinere speeltuinen over de camping verdeeld en maar liefst twee overdekte speeltuinen, voor het geval het toch wat minder weer is. Een moderne speeltuin waar de kinderen veilig en vol energie kunnen glijden van de glijbaan, huizen bouwen van legostenen, freerunnen op een tijdsparcours en zichzelf onderdompelen in de ballenbak. Aan de aller kleinste is ook gedacht, daarvoor hebben we een baby zone.

‘Vrolijk spelende kinderen laten ouders ook genieten van de vakantie!”

Vakantie met de tent, caravan of camper

Bij de Somerense Vennen komt u als gast niets te kort! Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen met elektra, water, afvoer en de mogelijkheid om uw auto bij de plaats te parkeren. Tevens bevinden de sanitaire voorzieningen zich op loopafstand.

Vakantiehuisjes Noord-Brabant

Wanneer u kiest voor de gezelligheid van de camping in Noord-Brabant, maar liever wat meer comfort heeft dan beschikt camping De Somerense Vennen over vakantiehuisjes. Deze 2, 4, 5 of 6 persoons chalets bevinden zich op de camping nabij de kampeerplaatsen en zijn variërend per huis voorzien van de grootse gemakken.

Vakantie regio Eindhoven

De Somerense Vennen ligt op een half uur rijden van Eindhoven centrum, alwaar u uitgebreid kunt shoppen! Tevens biedt Eindhoven een grote diversiteit aan restaurants en is het mogelijk om diverse musea te bezoeken (Philips museum, van Abbemuseum). Of wat dacht u van een voetbalwedstrijd van PSV, samen met de kinderen naar het stadion. This is Eindhoven geeft u een prachtig beeld van de mogelijkheden in Eindhoven.

Zwembaden Brabant

Tijdens de vakantie wat minder weer? Geen nood, bij de Somerense Vennen (Someren, Noord-Brabant)  kun je binnen zwemmen in ons verwarmd binnenzwembad. Ook wanneer je vakantie komt vieren op onze camping ben je van harte welkom in een van de 2 zwembaden (kinderbad en grote bad) een dagentree is makkelijk te verkrijgen bij de receptie.