Speeltuin met terras

Leef je uit: klimmen, klauteren & springen!

Speeltuin op de Camping

Grenzend aan ons Restaurant ligt een mooi ingericht en groot terras met een omheinde speeltuin. Lekker toch? Want als de kinderen zich vermaken kunt u zelf ook genieten van een kop koffie! Vanzelf sprekend is de speeltuin gratis toegankelijk! Ook voor gasten die niet verblijven op onze camping.

Schommels, klimtoestel en springkussen

Naast het grote klimtoestel met glijbaan hebben wij ook diverse schommels (ook voor kleine kinderen), klimpaal en een groot springkussen. Voor ieders veiligheid hebben wij de speeltuin omheind met een in- en uitgang zichtbaar voor iedereen.

Mocht het weer want minder zijn dan kunt u ook gebruik maken van onze Kinder Speelparadijs of een overdekt speeltuin met grote zandbak!

Camping De Somerense Vennen

We hebben nog veel meer!

Kinder Speelparadijs

Slecht weer? Geen probleem! De Somerense vennen heeft een binnenspeeltuin, leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

Lees meer

Horeca & terras

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving? Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Restaurant “In de Vennen” kan het allemaal. Hier kunt u terecht voor een ontspannend moment, wat drinken en wat eten in een aangename omgeving.

Lees meer

Overdekte speeltuin & zandbak

Bij zandbak “Het Zandkasteel” kunnen uw kinderen zich uren vermaken door heerlijk te ravotten in het zand maar er is in dezelfde ruimte ook nog een kinderpaleis waar uw kinderen lekker kunnen spelen met vele speelmogelijkheden, alles geheel overdekt!

Lees meer

Binnenzwembad

Niets leukers op vakantie dan lekker zwemmen toch? Camping De Somerense Vennen beschikt over een verwarmd binnenbad, of het nu regent of stralend weer is op de camping kan lekker gezwommen worden.

Lees meer