Kindercamping de Somerense Vennen

Camping voor kinderen

Lekker genieten met de familie!

Lekker met de kinderen op vakantie? Geniet van de rust en de ruimte op de camping in Brabant!

Camping De Somerense Vennen biedt de mogelijkheid om heerlijk te kamperen of maak gebruik van onze vakantiehuisjes & Chalets. Genieten met de hele familie! De camping is voorzien van een binnenzwembad voor groot en klein, twee binnenspeeltuinen en een grote buitenspeeltuin. In de vakanties biedt ons animatieteam vermaak.

Camping De Somerense Vennen

We hebben nog veel meer!

Binnenspeeltuin Kinder Speelparadijs

Slecht weer? Geen probleem! De Somerense vennen heeft een binnenspeeltuin, leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

Lees meer

Horeca & terras

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving? Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Restaurant “In de Vennen” kan het allemaal.

Lees meer

Overdekte speeltuin & zandbak

Bij zandbak “Het Zandkasteel” kunnen uw kinderen zich uren vermaken door heerlijk te ravotten in het zand maar er is in dezelfde ruimte ook nog een kinderpaleis waar uw kinderen lekker kunnen spelen met vele speelmogelijkheden, alles geheel overdekt!

Lees meer

Binnenzwembad

Niets leukers op vakantie dan lekker zwemmen toch? Camping De Somerense Vennen beschikt over een verwarmd binnenbad, of het nu regent of stralend weer is op de camping kan lekker gezwommen worden. Ook voor daggasten!

Lees meer

Vakantiehuisjes & Chalets

Verschillende mogelijkheden vakantiehuisjes voor 2, 4 en 6 personen. Met overdekt terras / veranda en modern ingerichte keuken

Lees meer

Kamperen

Kamperen met uw eigen tent of caravan? Wij beschikken over verschillende kampeerplaatsen: Basis, Standaard & Comfort .

Lees meer

Camping met binnenspeeltuin

Wist je dat bij Camping De Somerense Vennen meerdere speeltuinen zijn? Zo hebben we een grote buitenspeeltuin, kleinere speeltuinen bij de kampeerplaatsen en maar liefst twee overdekte speeltuinen, voor het geval het toch wat minder weer is. De binnenspeeltuin Kinder Speelparadijs is elke dag geopend, een moderne speeltuin waar je jouw energie kwijt kan, glijden van de glijbaan, huizen bouwen van legostenen, freerunnen op een tijdsparcours of je onderdompelen in de ballenbak en je laten verrassen door een ballendouche. Aan de aller kleintjes is ook gedacht, daarvoor hebben we een baby zone.

Overdekte Speeltuin & Zandbak

Voor uren speelplezier hebben we ook het overdekte speeltuin met grote zandbank, “Het Zandkasteel”. Wie bakt de mooiste zandtaartjes of kan het langste aan het klimrek blijven hangen?
Bij de overdekte zandbak “Het Zandkasteel” kunnen uw kinderen zich uren vermaken door heerlijk te ravotten met het zand. Ook is er in dezelfde ruimte nog een kinderpaleis waar uw kinderen lekker kunnen spelen, glijden, wiebelen, klimmen, wipwappen en nog véééél meer

Zwemmen bij De Somerense Vennen

Niks leukers op vakantie dan lekker zwemmen! De Somerense Vennen beschikt over een verwarmd binnenzwembad of het nu regent of stralend weer is, op de camping kan lekker gezwommen worden.

Animatie op de camping

Er is niets mooiers dan de glimlach van een kind en daardoor is het bij ons elke dag een feestje! Camping de Somerense Vennen beschikt over een dolenthousiast en onvermoeibaar animatie team dat op elk gezicht een glimlacht tovert. Het animatie team staat tijdens de schoolvakanties dagelijks voor jong en oud klaar (op maandagen hebben ze een rustdagje.)

Beleef Someren omgeving

Naast alle activiteiten en voorzieningen die de kindercamping te bieden heeft zijn er verschillende uitjes in de regio te vinden!

> Vlindertuin Klein Costa Rica 
> Landgoedvisserij Someren
> Zwembad de Diepsteeckel
> Manege het Keelven
> Museum voor vluchtsimulatie
> Museum klok & peel (Leukste uitje van Noord-Brabant 2019)
> Dierenrijk
> Philips stadion (PSV)
> Prehistorisch dorp
> Toverland
> Efteling