Autobingo

Spel voor onderweg

Autobingo

Alles gepakt en klaar voor vertrek? Onderweg nogmaals de complete inpaklijst doornemen of je echt niets vergeten bent? De kinderen achterin beginnen zichzelf vast te vervelen. Om het ook voor hen leuk te houden hebben we een spel voor onderweg en voor de kinderen een leuke attentie als ze de bingokaart inlevern bij de receptie. Zo wordt op weg naar vakantie nog eens een leuke bezigheid!

Zie jij als eerste een koe, vliegtuig, windmolen of een van de vele alle andere pictogrammen?

Download Autobingo

Camping De Somerense Vennen

Wat is er allemaal te beleven?

Binnenspeeltuin Kinder Speelparadijs

Slecht weer? Geen probleem! De Somerense vennen heeft een binnenspeeltuin, leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

Lees meer

Horeca & terras

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving? Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Restaurant “In de Vennen” kan het allemaal.

Lees meer

Overdekte speeltuin & zandbak

Bij zandbak “Het Zandkasteel” kunnen uw kinderen zich uren vermaken door heerlijk te ravotten in het zand maar er is in dezelfde ruimte ook nog een kinderpaleis waar uw kinderen lekker kunnen spelen met vele speelmogelijkheden, alles geheel overdekt!

Lees meer

Binnenzwembad

Niets leukers op vakantie dan lekker zwemmen toch? Camping De Somerense Vennen beschikt over een verwarmd binnenbad, of het nu regent of stralend weer is op de camping kan lekker gezwommen worden. Ook voor daggasten!

Lees meer

Beleef Someren omgeving

Naast alle activiteiten en voorzieningen die de kindercamping te bieden heeft zijn er verschillende uitjes in de regio te vinden!

Lees meer