Inpaklijst

Check..check..dubbel check

Inpaklijst

De vakantie staat voor de deur en voor sommige betekend dat inpakstress. Om hierbij te helpen hebben we een complete checklist gemaakt wat je zeker niet moet vergeten voor je op vakantie gaat.

Gelukkig geen checklist die je in gedachten afloopt maar rustig in de auto stappen en met de kinderen meedoen met de autobingo!

Download Inpaklijst

Camping De Somerense Vennen

Wat is er allemaal te beleven?

Binnenspeeltuin Kinder Speelparadijs

Slecht weer? Geen probleem! De Somerense vennen heeft een binnenspeeltuin, leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

Lees meer

Horeca & terras

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving? Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Restaurant “In de Vennen” kan het allemaal.

Lees meer

Overdekte speeltuin & zandbak

Bij zandbak “Het Zandkasteel” kunnen uw kinderen zich uren vermaken door heerlijk te ravotten in het zand maar er is in dezelfde ruimte ook nog een kinderpaleis waar uw kinderen lekker kunnen spelen met vele speelmogelijkheden, alles geheel overdekt!

Lees meer

Binnenzwembad

Niets leukers op vakantie dan lekker zwemmen toch? Camping De Somerense Vennen beschikt over een verwarmd binnenbad, of het nu regent of stralend weer is op de camping kan lekker gezwommen worden. Ook voor daggasten!

Lees meer

Beleef Someren omgeving

Naast alle activiteiten en voorzieningen die de kindercamping te bieden heeft zijn er verschillende uitjes in de regio te vinden!

Lees meer