Corona maatregelen

COVIC-19

Corona maatregelen *update*

Het campingseizoen is weer geopend!
wij heten onze gasten van harte welkom, en geniet van uw verblijf.

Bij camping de Somerense Vennen houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en aanpassingen die ons geadviseerd worden door Koninklijke Horeca Nederland. De richtlijnen kun je hier terugvinden.

Onze belangrijkste boodschap is: Blijf gezond!?

Meest gestelde vragen

Hieronder beantwoorden we de veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op uw vakantie.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM 

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Het Campingseizoen is weer geopend!
Ook dit seizoen zullen we rekening moeten houden met de corona maatregelen. Maar wij weten van vorig seizoen dat je ook tijdens de corona kunt genieten van een fijne kampeervakantie

Camping de Somerense Vennen neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zult genieten.

Welke maatregelen neemt camping de Somerense Vennen om verspreiding te voorkomen?

We nemen achter de schermen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We poetsen veel bezochte plaatsen extra grondig.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

We zouden het erg spijtig vinden als u uw vakantie zou annuleren. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Welke faciliteiten zijn gesloten?

Het zwembad is voor onze gasten geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De binnenspeeltuin “het kinder  speelparadijs” is geopend op:
woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Binnen speeltuin “het zandkasteel” is elke dag geopend vanaf 10.00 uur.

Hebben jullie de animatie op camping de Somerense Vennen?

Het animatieteam is aanwezig:
10 juli – 24 juli
25 juli – 25 augustus

Ontwikkelingen en maatregelen

* Camping de Somerense Vennen volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kunt beginnen en een leuk verblijf bij ons zult hebben. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Team Camping De Somerense Vennen